DEVA | Qui som

anterior
 • gonzalo lacalle
  gonzalo lacalle
  soci president
  glacalle@deva.es
  34 913601662
  @Gonzalo_Lacalle
  Llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid, ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector bancari i dels serveis financers en Banco Central (Londres), NatWest (Madrid i Londres) i AIG. Abans de fundar Deva va ser responsable d'Investment Banking Services per a Espanya a Barclays de Zoete Wedd Limited (BZW) i President de BZW Sociedad de Valores y Bolsa.
 • juan torres
  juan torres
  soci director
  jtorres@deva.es
  34 913601663
  @jtj54
  Llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Madrid, ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àmbit de la comunicació. Va ser Director de Comunicació de Correos y Telégrafos, Cap de l'Oficina de Premsa del Ministerio de Obras Públicas, Transportes y Medio Ambiente i Conseller Delegat de Fuentetaja. Abans d'integrar-se Deva va ser Director de Comunicació de la Fundació del Teatro Lírico (Teatro Real).
 • marisol garcía-bango
  marisol garcía-bango
  directora de gestió de reputació
  mgarciabango@deva.es
  34 913601720
  @Carambatweeting
  Marisol García-Bango és llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat Complutense de Madrid i té un Màster en Direcció Financera per Instituto de Empresa. Des de 1981 va desenvolupar la seva vida professional a l'Institut Nacional d'Hidrocarburs i a Repsol. El 2001, va participar en la creació de la Direcció de Reputació Corporativa i Responsabilitat Social, com a subdirectora de Reputació Corporativa i Responsabilitat Social.
 • jesús larena
  jesús larena
  director de comptes
  jlarena@deva.es
  34 913601666
  @JMLarena
  Llicenciat en Ciències de la Informació, Periodisme, RR.PP. i Publicitat per la Universitat Complutense de Madrid, és Director de Comptes en l'àrea de Relacions amb els Mitjans de Comunicació. Abans d'incorporar-se a Deva, va treballar en diversos mitjans nacionals (premsa, ràdio i televisió), i vas ser Director de Comunicació de COAG i Director de Comptes a Llorente.
 • miguel gutiérrez
  miguel gutiérrez
  director d'anàlisi i continguts
  mgutierrez@deva.es
  34 913601720
  @mggacituaga
  Llicenciat en Periodisme i expert en Comunicació Borsària i Sectors Econòmics per la Universitat Complutense de Madrid. Abans d'incorporar-se a Deva va treballar en les publicacions Menos 25, Universidad y Empleo i La Gaceta de los Negocios.
 • diana esteban
  diana esteban
  secretària
  desteban@deva.es
  34 913601720
  @diana_deva
  Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Complutense de Madrid. Abans d'incorporar-se a Deva va iniciar la seva carrera professional a Caja Madrid.
 • david gómez
  david gómez
  col·laborador editorial
  dgomez@deva.es
  34 913601720
  @D_gomez_B
  Llicenciat en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid, compta amb experiència en premsa, comunicació corporativa, edició de publicacions empresarials i tècniques i gestió d'estratègies en social media i màrqueting online.
 • vanesa muiños
  vanesa muiños
  executiva
  vmuinos@deva.es
  34 913601672
  @vmdeva
  Llicenciada en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid. Abans d'iniciar la seva col·laboració amb Deva, va treballar en diversos mitjans nacionals i internacionals, com RNE, Onda Cero, FAPE, Multimedios Radio México i Grupo Milenio México.
 • idoia revuelta
  idoia revuelta
  executiva
  irevuelta@deva.es
  34 913601667
  @idoiarevuelta
  Llicenciada en Periodisme i màster en Comunicació Corporativa per la Universitat San Pablo CEU. Durant tres anys va exercir tasques d'executiva i de directora de comptes en Sentido Común Comunicación. A més, ha format part del departament de comunicació de diverses empreses i institucions (Siemens, Fiat Automóviles España, Arcelor Mittal, Copenhagen Business School). També ha treballat com a redactora per a l'agència de notícies Europa Press, a la secció de finances.
 • cristina garcía
  cristina garcía
  executiva
  cgarcia@deva.es
  34 913601671
  @CrisGLozano
  Llicenciada en Publicitat i RRPP i màster en Direcció de Comunicació. Abans d'incorporar-se al equip de Deva va desenvolupar la seva carrera professional en els departaments institucionals de diferents associacions i en TresCom Comunicación gestionant la comunicació d'empreses nacionals en diversos sectors, com sanitat, turisme, immobiliari i noves tecnologies.
 • jessica rodríguez
  jessica rodríguez
  community manager
  jrodriguez@deva.es
  34 913601720
  @JessLetters
  Estudiant de Periodisme a la Universitat Complutense de Madrid. Jessica ha desenvolupat tasques de redacció, fotoperiodisme i social media en diverses publicacions d'àmbit universitari.
 • iván carballido
  iván carballido
  director de l'oficina de Barcelona
  icarballido@deva.es
  34 913601720
  @IvanCarballidoE
  Amb estudis en economia i dret i una llarga trajectòria prèvia en els àmbits de l'edició i la consultoria estratègica, abans de la seva incorporació a Deva va treballar com a cap de comptes en l'agència Portaveu, especialitzada en relacions públiques per al sector financer.
 • alfonso jáuregui
  alfonso jáuregui
  director de public affairs
  ajauregui@deva.es
  34 913601669
  Llicenciat en Dret, gran part de la seva carrera professional ha estat vinculada al sector dels mitjans de comunicació. Ha estat Secretari General del grup King's College, Director d'Assessoria Jurídica i Recursos Humans de Via Digital, Subsecretari del Ministerio de Portavoz del Gobierno, Director de Relacions Institucionals de Sogecable i Responsable de Regulació a Prisa.
 • lara álvarez
  lara álvarez
  executiva
  lalvarez@deva.es
  34 913601664
  @gijon91
  Llicenciada en Periodisme per la Universidad Complutense de Madrid, també té estudis en Filologia Hispànica. Després de passar per l'Institut des Hautes Études des Communications Sociales (IHECS) de Brussel·les, es va incorporar a la redacció del diari asturià La Nueva España, abans d'iniciar la seva col·laboració amb Deva.
 • silvia gimeno
  silvia gimeno
  executiva
  sgimeno@deva.es
  34 93 414 10 95
  @silgimeno
  Llicenciada en Periodisme i màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va iniciar la seva trajectòria professional com a redactora al diari La Vanguardia i, abans d'incorporar-se a Deva, va treballar com a responsable de comunicació de la Cambra de Comerç Britànica a Espanya.
 • marta lópez fernández
  marta lópez fernández
  executiva
  marta.lopez@deva.es
  91 3601664
  Llicenciada en periodisme per la Universitat Complutense i en filologia portuguesa per la UCM, també a Madrid. Basada a Lisboa des de 2010, abans de la seva incorporació a Deva va ocupar diverses posicions en rols de comunicació per a diverses organitzacions no governamentals a Portugal i Espanya, inclosa la Plataforma Portuguesa per us Direitos dónes Mulheres i Mó de Vida, cooperativa i ONG per al desenvolupament.
siguiente